E-book bewust communiceren

Bewust communiceren is de basis voor goede prestaties.

In je leven speelt communcieren een cruciale rol.

Voor heel veel mensen is het duidelijk verwoorden wat ze willen erg moeilijk en is het  omgaan met meningsverschillen, gevoelens van schuld of schaamte oorzaak van slapeloze nachten.Je gedachten over bepaalde situaties spelen een grote rol en beïnvloeden je emoties, je gedrag en je communicatie. De sfeer kan verslechteren en je resultaten lijden er onder. Je hebt het idee dat je leven zwaarder wordt en dat je meer moeite moet doen om te presteren. Gelukkig kan het anders. Bewust communcieren kan je in staat stellen hier een eind aan te maken.

Wil je betere resultaten? Met minder moeite?

Gelukkig is het mogelijk om snel een nieuwe manier te vinden om effectief te communiceren waardoor je betere resultaten krijgt met minder moeite! Bovendien zul je meer en meer in staat zijn ZELF je richting en je resulaten te bepalen.
Je zult groeien naar meer zelfvertrouwen en een leven waarin je kunt zeggen wat er op je hart ligt. Doordat je echt verbinding kunt maken met de ander worden relaties in je privé leven en in je werk beter. Je kunt beter verwoorden wat je wilt, wat je niet wilt en dat zonder in debat te gaan of er ruzie over te maken. Tijdens dit bewustwordingsproces zul je merken dat het gemakkelijker is dan je denkt.

Als trainer en coach heb ik me gespecialiseerd in communicatie en persoonlijke ontwikkeling en ik kan je leren hoe je door bewust te worden verbinding kunt maken en bewust te communiceren.
Je leert technieken die je in staat stellen met conflicten om te gaan, die je leren zonder angst te spreken en nog veel meer. Ik wil graag met je aan het werk!

Vul rechts boven je naam en e-mail adres in en je ontvangt:

Het gratis  E-book  ‘Verbinding maken doe je zo!”.
Hierin leer ik je een aantal dingen die je meteen kunt toepassen om door je communicatie met anderen je resultaten te verbeteren.

Ik wens je alvast veel succes!

 

 

 

2 gedachten over “E-book bewust communiceren

  1. Ineke van Gijssel

    graag ontvang ik het e-book ‘Verbinding maken doe je zo’
    Het E-book ‘geweldloze communicatie gebruik ik in mijn werk als mediator bij Cardea bij klanten die boos op elkaar blijven na scheiding.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CONTROLE *