Ervaring met Koersvaren training & coaching

Twee deelnemers aan een training oplossingsgericht werken en denken: leuke training, waarbij je positief en anders leerde denken. Zo leer je anders tegen bepaalde zaken aan te kijken en dat helpt je de dag door. Bovendien helpt het je (dagelijkse) doelen te bereiken, je kunt je beter verplaatsen in anderen en je stressfactor wordt sterk gereduceerd. Leuke trainer met een goed tempo.

Gea, werkzaam op een school: “In mijn werk werd ik bijna dagelijks geconfronteerd met zaken die niet goed liepen en werk wat bleef liggen. Mijn team en ik hebben het erg druk en worden geleefd door de waan van de dag. De stress werd hoger en hoger en ik begon te twijfelen aan mijn leiderschapskwaliteiten. Ik heb in 1 dag geleerd wat mijn beperkende overtuigingen waren waardoor ik geen grenzen aangaf. Nu ik niet meer word gehinderd door mijn negatieve overtuigingen voel ik me veel zekerder en kan ik duidelijke grenzen aangeven. Dat biedt mij rust in mijn hoofd waardoor ik me beter kan focussen op mijn taak: leiding geven en medewerkers aansturen. Het was een heel positieve en leerzame ervaring en ik kan Ingrid van harte aanbevelen!”

Een 24 jarige trainee : “Het was heel leerzaam. Ik wil eigenlijk wel meer!”

Henriques: “De training was heel leerzaam. Ik ben nu veel positiever en ik ga ervoor! Dit was een ervaring die ik collega’s ook gun.”

S, 49 jaar: “Ik heb gedurende drie dagdelen een training gevolgd, die werd gegeven door Ingrid. In een kleine setting, met een vertrouwelijke sfeer, wat ik erg prettig vond.
De cursus was leerzaam, intensief, duidelijk en begrijpelijk. Ingrid ging vaak in op praktijksituaties, wat heel verhelderend was.
Het was een prettige training en voor vervolg vatbaar. Naar aanleiding van een “zijsprongetje” tijdens de cursus en gestelde vragen hebben we extra informatie toegezonden gekregen en tevens een follow up. Na een aantal maanden volgt nogmaals terugkoppeling. Dat is fijn, omdat de gekregen informatie tijd krijgt om te bezinken en e.e.a. in de praktijk toegepast kan worden. Het was een confronterende en tegelijkertijd leerzame ervaring”

Ina, 51 jaar: “Ik heb ontdekt dat mijn waarden overeen komen met die van mijn collega’s. We willen dus allemaal hetzelfde. Ik heb geleerd hoe het komt dat we in ons werk toch veel miscommunicatie hebben en hoe we dat anders kunnen doen. Ik heb veel geleerd, kan het meteen toepassen en ik wil nog veel meer leren”

Diverse deelnemers aan een workshop bewust communiceren zeggen:
“door bewustwording ervaar ik minder frustratie, het zet me aan het denken over mijn communicatiestijl, ik krijg meer oog voor mijn behoeften en gevoel, inspirerend, luisteren is een vaardigheid die vele malen verbeterd kan worden, ik krijg een spiegel voorgehouden, ik ben me bewust nu van mijn aannames en vooroordelen, positief, prettige sfeer, leuke werkvormen.”

Wil je ook positief verrast worden door je eigen mogelijkheden?
Zie je voor je hoe het kan zijn als jij ook bewust kan communiceren?
Voel je wat het met je kan doen?

Kijk op de dienstenpagina en maak nu de keuze om je geluk te vergroten.

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/3/koersvaren.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405