Gastles of spreekbeurt

Meer info, kennis en vaardigheden door gastles of spreekbeurt!

Wil je weten hoe geweldloze communicatie of oplossingsgericht denken toegepast wordt?

gastles spreekbeurt geweldloze communicatie bewuste communicatie oplossingsgericht denkenWil je oplossingen voor bestaande problemen, zoek je naar manieren om de-escalerend op te treden en wil je meer verbinding met de ander?

Vraag je je af of een workshop of training de meest geschikte manier is om je vaardigheden te verbeteren?

Ik kom graag een gastles of spreekbeurt geven over deze onderwerpen!

Een gastles of spreekbeurt van mij kenmerkt zich door actieve betrokkenheid van de deelnemers door middel van denken en doen. Iets nieuws doen levert je nieuwe informatie en kennis op en je zult wensen dat je deze informatie veel eerder had gehad!

Je krijgt tijdens de gastles of spreekbeurt een stuk theorie en je zult er zelf actief mee aan de slag gaan.

Het bijwonen van een gastles of spreekbeurt biedt je een uitgelezen kans om kennis te maken met geweldloze communicatie of oplossingsgericht denken.
Het is een mooie en geheel vrijblijvende manier om nieuwe kennis op te doen en hierover van gedachten te wisselen met overige deelnemers; je collega’s of wellicht voor onderwijsgevenden; je klas.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail met daarin je wens en dan neem ik zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een gastles of spreekbeurt.

De kosten? Daar hoef je het niet om te laten. Het enige wat ik vraag is een vergoeding voor eventueel te maken reiskosten

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je bericht

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.