Nederlands leren; bijles en examentraining

Is het Nederlands moeilijk?

Is het foutloos schrijven iets waar je ongelukkig van wordt?
En loop je tegen moeilijkheden aan bij het begrijpend lezen?

bijles Nederlands

Nederlands bijles 1F 2F 3F vmbo mbo werkenden en werkzoekenden

Vmbo en mbo leerlingen kunnen bij mij terecht voor bijlessen Nederlands: voor lezen, schrijven, spreken, gesprek voeren.
Ook examentraining is mogelijk. Ik help je met de spellingsregels, met de grammatica en leer je hoe je het beste teksten kunt lezen en hoe je het beste kunt leren.

Ik heb jarenlang ervaring in het lesgeven van Nederlands in zowel vmbo als MBO en kan je verder op weg helpen. Alle leerlingen die ik heb mogen begeleiden of opleiden zijn in 98% van de gevallen in een keer geslaagd voor het vak Nederlands.
Vaar rechtstreeks koers naar je diploma!

Voor iedereen die moeite heeft met lezen of schrijven bied ik ook lessen aan: mijn streven is dat iedereen redelijk foutloos Nederlands kan lezen en schrijven. De participatiewet schrijft voor dat elke uitkeringsgerechtigde moet aantonen dat hij voldoende kan schrijven en lezen. Is dat nog niet voldoende? Neem contact op en we bekijken de mogelijkheden. Je hoeft je nergens voor te schamen; Nederlands is gewoon moeilijk en in onze samenleving moet je meer en meer via de computer regelen. Dat is voor heel veel mensen een lastige zaak.

Werkenden die moeten voldoen aan 2F of 3F niveau voor lezen, luisteren, schrijven, spreken en gesprekken voeren kunnen ook bij mij terecht om het vereiste niveau te halen.

Prijzen? Deze zijn zeer redelijk te noemen.
Afhankelijk van het aantal lessen wat we afspreken varieert het tarief van 19 tot 25 euro per uur, exclusief BTW. Ik geef korting bij afname van meer dan 7 lessen.

Wil je meer weten? Neem contact op en we spreken iets af!
Stuur een mail en ik neem contact met je op.

Want: stel je eens voor hoe het voelt als je gewoon goed kunt lezen en schrijven? Wat zeg je dan tegen jezelf? Ed wat zegt iemand anders tegen jou?  Neem NU de stap en verleg je koers naar beter lezen en schrijven!

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je bericht

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

 

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/3/koersvaren.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405