coaching resultaten

Cliënten vinden zelfvertrouwen

Clienten vinden rust, zelfvertrouwen, kracht, ontspanning. Lees hier welke coaching resultaten ze boeken.

O. 21 jaar: “Ik was betrokken bij een zeer ernstig auto-ongeluk. Ik kon de beelden daarvan niet kwijtraken. Sterker nog; als ik ’s nachts badend in het zweet wakker werd had ik zelfs een bloedsmaak in mijn mond en hoorde ik de geluiden van het ongeluk nog steeds. Het was niet meer te doen; ik sliep zo slecht dat ik mijn opleiding eigenlijk niet meer kon volgen, zo moe was ik. Na 1 gesprek met Ingrid waarin ze me leerde hoe ik de beelden, geluiden en de smaak kon verminderen slaap ik nu rustig en kalm en kom ik weer aan mijn opleiding toe. Het was achteraf heel gemakkelijk om te leren, het was heel snel klaar. Ik kan iedereen die een traumatische ervaring heeft en dit niet kan kwijtraken een gesprek met Ingrid aanraden.”

P. 22 jaar: Ik ben bij Ingrid geweest omdat ik me vreselijk slecht voelde. Ik kon niet alleen zijn, had steeds negatieve gedachten en sliep nauwelijks meer. Ik werd ook steeds herinnerd aan mijn nare jeugd en zag geen mogelijkheid om positief te zijn. Ik heb geleerd hoe ik van mijn nare herinneringen kan leren en hoe ik in de toekomst anders om kan gaan met nare gebeurtenissen. Ook heb ik mijn tijdlijn veranderd en mijn verleden ligt nu echt achter me. Zodra dit gebeurd was voelde ik me meteen al rustiger, in mijn hoofd en ook in mijn borst. Ik voel me opgelucht, rustig en zie het eindelijk weer zitten.

J. 15 jaar: Ik was al meer dan 2 jaar misselijk, zodra ik opstond. Soms duurde het de hele ochtend. Ik heb 2 jaar lang niet kunnen ontbijten en op school kon ik met gym nauwelijks meedoen omdat ik me te slap voelde. Mijn ouders maakten zich zorgen en ik ben via de huisarts naar de kinderarts verwezen. Ik heb allerlei onderzoeken gehad en ik ben helemaal gezond. Ik ben bij Ingrid geweest en heb negatieve emoties opgeruimd. Ik moest ook aangeven hoe misselijk is me voelde als ik opstond: dat gaf ik een 8. Ik voelde me na de eerste keer al minder misselijk, een 3, en na de tweede keer was mijn misselijkheid gezakt van 3 naar 1. Nu voel ik me niet meer misselijk en ik neem zelfs een ontbijt! Ik voel me goed en vind het fantastisch! De resultaten van de coaching zijn super.

Mevrouw T, 44 jaar:  “Ik had al jarenlang last van paniekaanvallen. Ze kwamen op onvoorziene momenten, zelfs ‘s nachts. Ik werd bang voor de aanvallen en kreeg slaapproblemen. Op het laatst slikte ik slaappillen om voldoende rust te kunnen krijgen. Het hielp eigenlijk niet. De huisarts kon me niet helpen en psychologische hulp haalde niets uit. Mijn situatie werd erger en erger en ik werd banger en banger. Daardoor verergerden mijn paniekaanvallen nog meer. Ik zag op het laatst geen uitweg en verloor mijn zelfvertruowen totaal, totdat ik Ingrid ontmoette en ze me vertelde over haar mogelijkheden.  Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt! Ik ben op een heel ontspannen manier er achter gekomen waar de oorzaak van mijn paniekaanvallen ligt. Zonder dat ik honderden vragen hoefde te beantwoorden! Het was heel gemakkelijk en ontspannen en zodra ik de oorzaak “zag” voelde ik me letterlijk en figuurlijk verlost van de “emotionele bal” die al jarenlang in mijn maag zat. De knoop loste meteen op! Ik heb na de sessies geen enkele paniekaanval meer gehad, mijn maag is rustig en ik slaap goed!  Ik heb nu weer zelfvertrouwen en ben weer aan het werk. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Dhr. J, 34 jaar: ”Ik was ongelooflijk gedeprimeerd en gestresst door mijn werk. Ik kon nergens meer van genieten en kwam nauwelijks het huis meer uit. Zo kon het niet langer. Ik verloor mijn zelfvertrouwen en voelde me een zeurpiet, een nietsnut, een bangerik en slappeling. Gesprekken met een psycholoog hielpen wel maar verbetering van mijn situatie ging heel langzaam. Ik wilde verder! Ik wilde een verandering!  Tijdens de sessies met Ingrid heb ik al mijn negatieve ballast opgeruimd en heb ik gevoeld hoe ik het anders kan doen. Ik voel me bevrijd van de onrust die ik had en ik ben nu sterk, ontspannen en met meer veerkracht weer aan het werk! De coaching resultaten zijn echt heel goed.”

O, 15 jaar: ”Ik durfde niet in het donker te slapen. Mijn ouders werden er helemaal gestoord van. Ik kwam regelmatig weer uit bed omdat ik me zo naar en ellendig voelde en niet kon zeggen wat het precies was. Ik heb bij Ingrid oefeningen gedaan en heb geleerd hoe ik juist heel goed in het donker kan slapen. En hoe ik me sterk en vol zelfvertrouwen kan voelen. Na 4 sessies heb ik nergens last meer van! Ik ben ‘s ochtends uitgerust, haal goede cijfers op school, mijn ouders zijn ook gerustgesteld en ik ben niet meer bang!”

E, 51 jaar: “Na een ziekbed en een periode van herstel kon ik mijn oude “Ik” niet meer vinden. Ik werd depressief, had nergens zin meer in en de relatie met mijn partner leed er onder. Ik overwoog te gaan scheiden en had tegelijkertijd grote angst over hoe het met mijn leven verder moest. Ik had al anti depressiva geslikt en dat hielp me niet, net als psychologische hulp. Ik werd radeloos en moedeloos. Totdat ik via via verwezen werd naar Ingrid. Na een zeer prettige kennismaking werd me duidelijk dat er niks mis met me was en heb ik tijdlijntherapie gevolgd. Na 5 sessies was ik helemaal klaar! Ik voel me sterk, vol zelfvertrouwen en ik ben mezelf weer! De relatie met mijn partner is goed en ik voorzie een goede toekomst. Ik adviseer iedereen die ik ken en zich depressief voelt de werkwijze van Ingrid. Ingrid bedankt”

M, 19 jaar: “Ik zag het niet meer zitten; opleiding, werken, studeren, vrienden die niets van me moesten weten. Het was allemaal donker en zwart. Ik lag tot 14 uur op bed en ging maar achter de PC zitten want had niets beter te doen en kon ook niets bedenken. Als ik terug kijk lijkt het wel een zwart gat waar ik in zat. Door een counselor werd ik naar Ingrid doorverwezen. Het was heel prettig en ik voelde me na de eerste keer al meteen energieker en gemotiveerder om mijn leven op te pakken. Ik ben nog niet helemaal klaar maar mijn situatie is 200 keer beter dan het was! Ik heb mijn studie weer opgepakt, ga met nieuwe vrienden om en voel me goed! Ik verwacht dat ik nog 2 keer een gesprek nodig zal hebben en dan ben ik weer helemaal top”.

L, 48 jaar: “Ik was fobisch voor muizen. Alleen het idee al gaf me een paniekerig gevoel. En wanneer ik een muis zag was ik een hele dag van slag en durfde ik ’s avonds nauwelijks te gaan slapen. Ik ben 2 keer bij Ingrid geweest en kan nu rustig over muizen praten, ik kan ze zien zonder bang te worden en het allerbelangrijkste: ik leef nu gewoon zonder de angst en het paniekgevoel!”

M, 23 jaar: “Tijdens mijn studie ontwikkelde ik meer en meer een faalangst. Ingrid vroeg aan me of faalangst bestaat, dat was een heel nieuwe insteek voor me. De angst leidde tot een paniekstoornis en telkens wanneer ik werkstukken moest maken of me moest voorbereiden voor tentamens kwam er niets uit mijn handen. Het enige wat ik deed was denken dat ik het toch niet zou halen. Ik werd er depressief van. Gesprekken op school haalden niets uit en uiteindelijk ben ik bij Ingrid terecht gekomen. Ik ben 5 keer bij Ingrid geweest en voel me weer als vanouds. Ik ben sterk, ik kan het en tegenslagen horen er bij. Ik denk nu bij een tegenslag: Oké hier heb ik weer van geleerd, ik sta op en ga weer verder. Dat is het tegenovergestelde van wat ik hiervoor dacht. Deze coaching resultaten had ik van te voren niet kunnen bedenken.”

Wil jij ook vergelijkbare positieve resultaten? Klik hier om daar nu verbetering in aan te brengen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/3/koersvaren.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CONTROLE *