Ervaringen van klanten: betere resultaten!

Wat zeggen deelnemers en welke resultaten hebben ze geboekt?

Moeder van een 16 jarige dochter:
“Mijn ervaring met het werk van Ingrid Jeuring was heel bijzonder. Mijn dochter zat tijdens onze vakantie behoorlijk in een twee strijd. Het gevolg daarvan was dat ze zich erg somber en moe voelde. Ze voelde een tweestrijd in haar lijf wat haar machteloos en verdrietig maakte. Aan de ene kant voelde ze dit, aan de andere kant dat…. Je zag haar worstelen met deze twee gevoelens. Dankzij een behandeling met Ingrid had ze het gevoel dat deze twee tegenstrijdige gevoelens elkaar vonden wat maakte dat ze zich erg rustig en weer blij voelde. In verband met privé kan ik hier weinig over zeggen maar het maakte het voor mij als moeder een stuk gemakkelijker. Je kind weer blij te zien door de behandeling van Ingrid vond ik bijzonder waardevol. Ze deed dit op een manier die past bij de leeftijd van deze jonge vrouw. Wat en hoe ze het deed, daar was ik niet bij maar mijn dochter was razend enthousiast. En nog steeds, 3 weken later, ondervinden we er heel veel positieve krachten van. Het heeft op mij erg veel indruk gemaakt hoe onze hersenen werken en hoe Ingrid deze 2 hersenhelften en conflicten in je lijf en vooral hoofd bij elkaar brengt zodat het hoofd van mijn dochter weer volledig tot rust kwam en zij beter met de situatie om kon gaan. Niet meer overstuur, verdrietig of moe maar een loslaten van iets wat zwaar weegt.”

Opleidingscoördinator in de zorg:
“Ik zag door de bomen het bos niet meer. Met minder mensen meer werk verzetten en onder grote tijdsdruk werken: het brak me op. Ik heb geleerd meer focus aan te brengen, mijn tijd beter in te delen en vooral te delegeren. Ik heb ontdekt dat ik onbewust alle taken zelf wilde doen en dat ik weerstand en conflicten uit de weg ging. Dat ik dat niet zelf kon bedenken en ingezien heb! De gesprekken betekenden een doorbraak naar werken in een flow! Ik krijg nu energie van mijn werk terwijl ik een paar maanden geleden op mijn tenen liep en het nauwelijks aankon! Ik ben heel blij met de behaalde resultaten!”

Een leidinggevende in horecasector:
“ Tijdens de coaching is me een spiegel voorgehouden. Ik zag dingen die ik tot op dat moment nog nooit gezien had. Door Ingrid is me duidelijk geworden wat de oorzaak is van mijn negatieve houding over mijn werk. Ik ben behoorlijk geconfronteerd met mijn eigen gedrag en heb kritische feedback gekregen. Door Ingrid heb ik veel geleerd en ben ik tot inzicht gekomen dat hoe ik mijn functie invul mijn verdienste is en niet die van een ander. Ik ben door de coaching in staat mijn eigen functioneren en resultaten kritisch te bekijken, en te veranderen. De humor van Ingrid gecombineerd met haar vermogen jezelf te bekijken is voor mij van onschatbare waarde geweest”.

Teamleider in het voortgezet onderwijs:
“Na 3 gesprekken voel ik me zoveel beter. Ik ben nu vol inspiratie aan de slag. Mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken maar is nu volledig terug.  Ik ben goed genoeg en overtuigd dat ik mijn taak aankan. Ik durf nu conflicten aan te gaan en ben in staat om mijn gevoelens onder woorden te brengen zonder het idee te hebben dat ik te soft ben.
Ik durf nu feedback te geven zonder angst en ik merk dat het de werksfeer positief beïnvloedt. Ik heb eigenlijk alleen maar positieve resultaten en verwacht eigenlijk nog meer”.

Een 39-jarige docente:
“Ik had erg veel last van stress, druk, perfectionisme, gevoelloosheid, bijna depressieve gevoelens.  Ik wilde leren mijn grenzen te bepalen, naar mijn gevoel luisteren en mijn emoties verwerken. Ik ben zó rustig!! Alsof ik de hele wereld aan kan. Ik ben weer bij mijn gevoel, kan weer genieten, ben tevreden en gelukkig. Ik heb veel inzicht gekregen.
Ik ben van een depri stresskip veranderd in een rustig, kalm, opgeruimd, gevoelig, genietend, tevreden mens. Het was hard werken en toch was het fijn omdat er totaal geen druk was. Heerlijk dat ik door jou gecoacht ben. Ik voel me rustig, opgeruimd en opgeschoond. TOP!!”

Werkleider in grote schoonmaakorganisatie:
“Ik ging gebukt onder een grote werkdruk. Had nauwelijks nog motivatie en voelde dat het niet goed ging. Ik heb van Ingrid geleerd wat ik belangrijk vind en hoe ik dat kan vertalen naar meer plezier in mijn werk. Bovendien heb ik nu een duidelijk beeld van mijn capaciteiten en weet ik wat mijn valkuilen zijn. Ik heb mijn motivatie terug, ik weet nu hoe ik mijn werk beter kan plannen en hoe ik mijn team positief kan aansturen en begeleiden”.

P. 22 jaar:
Ik ben bij Ingrid geweest omdat ik me vreselijk slecht voelde. Ik kon niet alleen zijn, had steeds negatieve gedachten en sliep nauwelijks meer. Ik werd ook steeds herinnerd aan mijn nare jeugd en zag geen mogelijkheid om positief te zijn. Ik heb geleerd hoe ik van mijn nare herinneringen kan leren en hoe ik in de toekomst anders om kan gaan met nare gebeurtenissen. Ook heb ik mijn verleden nu echt achter me liggen. Zodra dit gebeurd was voelde ik me meteen al rustiger, in mijn hoofd en ook in mijn borst. Ik voel me opgelucht, rustig en zie het eindelijk weer zitten.

J. 15 jaar:
Ik was al meer dan 2 jaar misselijk, zodra ik opstond. Soms duurde het de hele ochtend. Ik heb 2 jaar lang niet kunnen ontbijten en op school kon ik met gym nauwelijks meedoen omdat ik me te slap voelde. Mijn ouders maakten zich zorgen en ik ben via de huisarts naar de kinderarts verwezen. Ik heb allerlei onderzoeken gehad en ik ben helemaal gezond. Ik ben bij Ingrid geweest en heb negatieve emoties opgeruimd. Ik moest ook aangeven hoe misselijk is me voelde als ik opstond: dat gaf ik een 8. Ik voelde me na de eerste keer al minder misselijk, een 3, en na de tweede keer was mijn misselijkheid gezakt van 3 naar 1. Nu voel ik me niet meer misselijk en ik neem zelfs een ontbijt! Ik voel me goed en vind het fantastisch!

Mevrouw T, 44 jaar: 
“Ik had al jarenlang last van paniekaanvallen. Ze kwamen op onvoorziene momenten, zelfs ‘s nachts. Ik werd bang voor de aanvallen en kreeg slaapproblemen. Op het laatst slikte ik slaappillen om voldoende rust te kunnen krijgen. Het hielp eigenlijk niet. De huisarts kon me niet helpen en psychologische hulp haalde niets uit. Mijn situatie werd erger en erger en ik werd banger en banger. Daardoor verergerden mijn paniekaanvallen nog meer. Ik zag op het laatst geen uitweg en verloor mijn zelfvertrouwen totaal, totdat ik Ingrid ontmoette en ze me vertelde over haar mogelijkheden.  Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt! Ik ben op een heel ontspannen manier er achter gekomen waar de oorzaak van mijn paniekaanvallen ligt. Zonder dat ik honderden vragen hoefde te beantwoorden! Het was heel gemakkelijk en ontspannen en zodra ik de oorzaak “zag” voelde ik me letterlijk en figuurlijk verlost van de “emotionele bal” die al jarenlang in mijn maag zat. De knoop loste meteen op! Ik heb na de sessies geen enkele paniekaanval meer gehad, mijn maag is rustig en ik slaap goed!  Ik heb nu weer zelfvertrouwen en ben weer aan het werk. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Dhr. J, 34 jaar:
”Ik was ongelooflijk gedeprimeerd en gestresst door mijn werk. Ik kon nergens meer van genieten en kwam nauwelijks het huis meer uit. Zo kon het niet langer. Ik verloor mijn zelfvertrouwen en voelde me een zeurpiet, een nietsnut, een bangerik en slappeling. Gesprekken met een psycholoog hielpen wel maar verbetering van mijn situatie ging heel langzaam. Ik wilde verder! Ik wilde een verandering!  Tijdens de sessies met Ingrid heb ik al mijn negatieve ballast opgeruimd en heb ik gevoeld hoe ik het anders kan doen. Ik voel me bevrijd van de onrust die ik had en ik ben nu sterk, ontspannen en met meer veerkracht weer aan het werk!”

O, 15 jaar:
”Ik durfde niet in het donker te slapen. Mijn ouders werden er helemaal gestoord van. Ik kwam regelmatig weer uit bed omdat ik me zo naar en ellendig voelde en niet kon zeggen wat het precies was. Ik heb bij Ingrid oefeningen gedaan en heb geleerd hoe ik juist heel goed in het donker kan slapen. En hoe ik me sterk en vol zelfvertrouwen kan voelen. Na 4 sessies heb ik nergens last meer van! Ik ben ‘s ochtends uitgerust, haal goede cijfers op school, mijn ouders zijn ook gerustgesteld en ik ben niet meer bang!”

E, 51 jaar:
“Na een ziekbed en een periode van herstel kon ik mijn oude “Ik” niet meer vinden. Ik werd depressief, had nergens zin meer in en de relatie met mijn partner leed er onder. Ik overwoog te gaan scheiden en had tegelijkertijd grote angst over hoe het met mijn leven verder moest. Ik had al anti depressiva geslikt en dat hielp me niet, net als psychologische hulp. Ik werd radeloos en moedeloos. Totdat ik via via verwezen werd naar Ingrid. Na een zeer prettige kennismaking werd me duidelijk dat er niks mis met me was en heb ik tijdlijntherapie gevolgd. Na 5 sessies was ik helemaal klaar! Ik voel me sterk, vol zelfvertrouwen en ik ben mezelf weer! De relatie met mijn partner is goed en ik voorzie een goede toekomst. Ik adviseer iedereen die ik ken en zich depressief voelt de werkwijze van Ingrid. Ingrid bedankt”

M, 19 jaar:
“Ik zag het niet meer zitten; opleiding, werken, studeren, vrienden die niets van me moesten weten. Het was allemaal donker en zwart. Ik lag tot 2 uur ’s middags op bed en ging maar achter de PC zitten want had niets beter te doen en kon ook niets bedenken. Als ik terug kijk lijkt het wel een zwart gat waar ik in zat. Door een counselor werd ik naar Ingrid doorverwezen. Het was heel prettig en ik voelde me na de eerste keer al meteen energieker en gemotiveerder om mijn leven op te pakken. Ik ben nog niet helemaal klaar maar mijn situatie is 200 keer beter dan het was! Ik heb mijn studie weer opgepakt, ga met nieuwe vrienden om en voel me goed! Ik verwacht dat ik nog 2 keer een gesprek nodig zal hebben en dan ben ik weer helemaal top”.

Wil je ook betere resultaten?
Meld je aan voor individuele coaching.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/3/koersvaren.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405